Espais d’oci

Viladecans reobre els patis en cap de setmana

La temporada de patis oberts comença aquest dissabte i s’allargarà fins al 31 de juliol del 2022

Viladecans reobre els patis en cap de setmana

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb l’inici del curs l’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat), dins del Pla de Millora Integral de la Montserratina, recull de nou la demanda dels ciutadans d’obrir espais d’oci i trobada per als nens, joves i les seves famílies. La temporada de patis oberts 2021-2022 comença aquest dissabte i s’allargarà fins al 31 de juliol.

Els patis que obriran les tardes dels dissabtes i diumenges de 17 a 20 h a l’hivern (mesos de setembre a març) i de 18 a 21 h a l’estiu (d’abril a juliol) són l’Escola Garrofer (Av. Josep Tarradellas, 34-36), l’Escola Marta Mata (c/ Can Tries, 2), l’Escola Germans Amat i Targa (c/ Massís del Canigó, 3) i l’Escola Montserratina (c/ Circumval·lació, 118).

S’ha de recordar que els dies festius en cap de setmana no es prestarà aquest servei, durant aquest curs ho són el 25 i 26 de desembre, l’1 de gener, el 16 i 17 d’abril i l’1 de maig.

Origen de la iniciativa

Viladecans va crear l’any 2010 el projecte Patis Oberts, que consisteix a obrir els patis de les escoles per oferir als nens, els joves i les seves famílies un espai de trobada i de joc per donar resposta a aquesta demanda ciutadana.

Notícies relacionades

Des de maig del 2014, a fi de donar resposta a la demanda veïnal de dinamització de la zona de Can Guardiola, s’inicia l’obertura d’un nou pati escolar, perquè es converteixi en un espai per desenvolupar activitats de dinamització del barri.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Col·legi