Jardins de Magdalena Modolell

La Festa Major de Viladecans programa música d’autor en el marc del Festival Ocellets

El Festival acull 10 concerts d’artistes consagrats com Sr. Chinarro, Hidrogenesse i Núria Graham

La Festa Major de Viladecans programa música d’autor en el marc del Festival Ocellets

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Festa Major de Viladecans (Baix Llobregat) del 2021 ha presentat la segona edició del Festival Ocellets, en el qual la música d’artistes consagrats i el talent local pren els jardins de Magdalena Modolell (coneguts popularment com a ‘parc els ocellets’) en cinc dies de concerts.

Blues, country, pop, rock i tot un còctel ben farcit d’estils musicals per disfrutar dels concerts en un dels espais més icònics de la ciutat.

Primers concerts

Els primers concerts van tenir lloc dimecres d’aquesta setmana, després del pregó dedicat al personal sanitari. El one man show Sergi Estella va obrir el festival i mes tard, la banda de country i bluegrass The Booty Hunters va presentar les seves noves cançons. Mentre que dijous va ser el torn d’artistes consagrats com Núria Graham, i de nous valors com Amanda Álvaro.

Cap de setmana

Aquest divendres a les 22.30 h desfilaran per l’Ocellets els acústics de Renaldo & Clara, una de les sensacions del pop català de l’últim any, i d’Antonio Luque, el líder de la veterana banda indie Sr. Chinarro.

Dissabte és el torn de l’art-rock de segell local de Vestby, amb cançons de tres acords i ritmes samplejats, i l’actuació d’Hidrogenesse, duo barceloní referent de l’indi pop electrònic a Espanya, sonarà a l’Ocellets.

Notícies relacionades

Per finalitzar els cinc dies de concert, diumenge a les 20 h el cantautor Marcel recitarà les seves cançons pròpies plenes de profunditat, i Ferran Palau actuarà a les 22.30 hores amb el seu pop metafísic amb tendències minimalistes d’estil delicat i essencial.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO