Moneda local

L’Ajuntament de Viladecans impulsa més bons Vilawatt

La moneda local del municipi ja s’ha utilitzat en més de 5.200 compres en un centenar d’establiments

L’Ajuntament de Viladecans impulsa més bons Vilawatt

Ayuntamiento de Viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els bons Vilawatt emesos el desembre passat per l’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) per impulsar el comerç i l’hostaleria locals després d’un any molt dur de pandèmia han sigut ben rebuts pels habitants del municipi. En poc més de sis mesos, els 125.000 euros canalitzats a través de la moneda local Vilawatt en forma de 4.650 bons de consum han sigut adquirits per més de 2.000 persones que han realitzat ja més de 5.200 compres en un centenar d’establiments de Viladecans. Per això, abans d’acabar el mes juliol, l’ajuntament posarà en circulació una segona emissió de Bons Vilawatt, també per un valor de 125.000 euros (com en l’anterior remesa).

La ciutadania pot adquirir els bons per valor de 50 euros-Vilawatt a través de la moneda local Vilawatt impulsada per l’ajuntament, pagant 25 euros mentre que l’ajuntament aporta els altres 25 euros.

Per comprar amb la moneda, i poder disfrutar dels Bons Vilawatt, només cal registrar-se a través d’un formulari d’alta en l’aplicació Vilawatt (iOS o Android) i fer una recàrrega d’euros. Els Bons Vilawatt podran adquirir-se fins a esgotar existències i es podran utilitzar fins al gener del 2022. La moneda local permet pagar en qualsevol dels 220 comerços i professionals que s’hi han adherit fins ara a la ciutat.

Notícies relacionades

La primera emissió de bons ha tingut un impacte econòmic a la ciutat que supera els 270.000 euros mobilitzats. La iniciativa ha beneficiat establiments de diferents sectors, com evidencia que entre els 10 amb més vendes, n’hi hagi botigues d’electrodomèstics, de comestibles, de moda i complements, fruiteries, fleques i degustació, cafeteries i empreses de prestació d’oci infantil.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments