Innovació municipal

El portal de dades sobre la pandèmia de Viladecans, finalista dels premis ASLAN

El 2 de juny se sabrà si la web obté el premi en la categoria d’«Explotació de dades per a la millora del servei al ciutadà»

El portal de dades sobre la pandèmia de Viladecans, finalista dels premis ASLAN
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El portal de dades sobre la Covid-19 creat per l’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) per informar diàriament sobre totes les dades relacionades amb la pandèmia és un dels finalistes dels premis ASLAN de transformació digital de les administracions públiques en la categoria d’«Explotació de dades per a la millora del servei al ciutadà». Els premis s’entregaran el 2 de juny en una celebració feta per la mateixa associació.

Semàfor pandèmic

Aquesta web va néixer amb la voluntat de ser un instrument comprensible per a qualsevol persona del municipi. Per aquesta raó, es va crear una escala de colors, en forma de semàfor, perquè la ciutadania pugui veure si un indicador té un nivell alt, mig alt, mig baix o baix.

A la web finalista la informació relacionada amb la Covid-19 s’actualitza a temps real i s’integren tots els indicadors proporcionats per la Generalitat de Catalunya: IA14, Rt, risc de rebrot, percentatge de PCR positius, estat de l’epidèmia als diferents centres educatius, estat de la vacunació, gràfics d’evolució, mapa de la comarca...

ASLAN

Notícies relacionades

ASLAN és una associació sense ànim de lucre, formada per més de 130 empreses tecnològiques, des de fabricants a proveïdors de serveis gestionats, que tenen en comú la innovació, i busquen dinamitzar el mercat i divulgar noves tecnologies a la xarxa.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments