Obres de millora

Nova etapa per a la C-245 al seu pas per Viladecans

Les obres de pacificació de la C-245 comencen una nova etapa amb afectacions viàries per als veïns i veïnes

Nova etapa per a la C-245 al seu pas per Viladecans
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Comença una nova fase de les obres de la C-245 a l’altura de Viladecans (Baix Llobregat) en la qual hi haurà diverses afectacions temporals en el tram comprès entre l’Avinguda Francesc Macià i la rotonda del Tanatori.

Actuacions en paral·lel

En el tram comprès entre el carrer d’Antonio Machado i la rotonda del tanatori (a l’altura de l’avinguda del Progrés) les actuacions tindran una durada aproximada de 15 dies.

Al carril lateral pel qual circula habitualment l’autobús entre el carrer d’Antonio Machado i el de Torrent Fondo quedarà tancat a la circulació i a l’estacionament. La circulació de l’autobús es realitzarà al carril central. En aquest mateix carril, en el tram entre Torrent Fondo i la rotonda del tanatori, la circulació estarà permesa, però en sentit contrari a l’habitual, per la qual cosa l’accés als hotels, al McDonalds i el supermercat ALDI es farà des de la rotonda del tanatori sentit Torrent Fondo.

La parada de bus existent davant els hotels es trasllada a l’altura del carrer d’Antonio Machado mentre duri l’afectació mentre que la parada de FACOMA queda anul·lada.

Notícies relacionades

En el tram comprès entre l’Avinguda Francesc Macià i Antonio Machado, s’hi actuarà durant 4 mesos aproximadament a la vorera i calçada del costat mar (sense afectació del carril lateral d’aquest tram) i la carretera del Prat quedarà tallada entre el carrer de Jaume Balmes i la C-245. La resta de carrers perpendiculars a la C-245 queden transitables.

Més notícies deViladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Autopistes