Visites guiades

Viladecans convida a descobrir el Remolar

Les visites guiades són gratuïtes i permeten descobrir aquest entorn natural del Delta del Llobregat

Viladecans convida a descobrir el Remolar
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La pineda del Remolar és un paisatge molt singular format per pins pinyoners sobre dunes, un hàbitat d’interès de conservació a nivell europeu. L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) vol fomentar el descobriment d’aquest entorn natural mitjançant visites guiades gratuïtes.

Després de la renaturalització tornen les visites guiades a aquest paisatge singular format per pins pinyoners sobre dunes, un hàbitat d’interès que va estar ocupat durant temps per un càmping i ara es troba en procés de recuperació.

Actualment es pot visitar l’exposició de fotografies d’orquídies del Delta, un dels tresors més amagats d’aquest entorn que es podrà descobrir mitjançant plafons d’informació.

Notícies relacionades

Les visites guiades estan organitzades conjuntament entre el Consorci del Delta del Llobregat i l’Ajuntament de Viladecans. S’inicien cada diumenge a les 11:30h al Punt d’informació del Remolar-Filipines (a 1,5km de l’aparcament), tenen una durada de 45 minuts i són de caràcter gratuït tot i que l’aforament és limitat.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO