‘Webinar’

Viladecans reflexiona sobre la mobilitat sostenible

Es tracta d’un seminari ‘online’ que es farà dimecres, 24 de febrer, a les 18.30 hores

29072016 facana ajuntament

29072016 facana ajuntament

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat) ha organitzat un seminari ‘online’ per reflexionar sobre la mobilitat sostenible i una millora urbanística i de transport en els projectes de futur de la ciutat. La sessió, que es farà de forma telemàtica, tindrà lloc dimecres, 24 de febrer, a les 18.30 i s’allargarà fins a les 20.30.

«Necessitem impulsar sistemes de mobilitat sostenible i afavorir la ciutat de proximitat, i per fer-ho possible necessitem les idees i aportacions de la ciutadania», afirmen des del consistori, i afegeixen que «com a ciutat, estem elaborant l’Estratègia per a Viladecans 2030, així com l’Agenda Urbana Local, que definirà una nova perspectiva estratègica de com serà la ciutat el 2030, seguint els objectius marcats per les Nacions Unides i les diferents agendes urbanes internacionals i nacional».

Notícies relacionades

Aquest ‘webinar’ forma part del cicle de seminaris ‘online’ que l’Ajuntament de Viladecans ha impulsat dins del procés participatiu per configurar l’Agenda 2030 a la ciutat. El projecte de l’agenda, de nivell europeu, es concreta en disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i 169 metes per posar fi a la pobresa, protegir el planeta i garantir que totes les persones disfrutin de pau i prosperitat per al 2030.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO