Cultura

El muntatge que recrea el judici de ‘La manada’ arriba a l’escenari de l’Atrium de Viladecans

  • Els Max premien ‘Jauría’, denúncia teatral del cas de ‘La manada’

  • ’Jauría’, muntatge que recrea el judici de ‘La manada’

  • Álex García: «A ‘Jauría’ vaig descobrir una part meva que jo volia no conèixer».

undefined48699322 madrid 19 06 2019 sociedad   jauria manada   obra de teatro 190620132058

undefined48699322 madrid 19 06 2019 sociedad jauria manada obra de teatro 190620132058

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Atrium de Viladecans continua apostant per la cultura i comença l’any 2021 portant al seu escenari el muntatge que recrea el judici de ‘La manada’ de Pamplona. Jauría es podrà veure només un dia, el pròxim 29 de gener del 2021 a les 20 h.

Jauría és una dramatúrgia que neix a partir de les transcripcions del judici realitzat a ‘La manada’ de Pamplona. Actors com Álex García, Martiño Rivas o Fran Cantos, entre d’altres, es posen a la pell dels assetjadors i reflexionen al voltant el nou concepte de masculinitat i la seva relació amb el sexe. «Un judici que marca un abans i un després», assenyalen des de la producció.

L’obra, dirigida per Miguel del Arco, va ser premiada pels premis Max el setembre passat i fa ja uns quants anys que està sobre l’escenari girant per tot Espanya. La crítica ha aclamat el seu caràcter realista, que permet a l’espectador endinsar-se en la ment de la víctima i victimaris.

Notícies relacionades

Les entrades estan a la venda i es poden comprar a la pàgina web de l’Atrium, amb ofertes especials que promouen l’assistència al teatre, a través de la campanya promocional ‘Targetes teatrals T-ATRIUM’, i amb altres propostes culturals durant aquests dies de confinament perimetral.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments