Covid-19

Els Reis d’Orient adapten la seva arribada a Viladecans per les circumstàncies derivades de la pandèmia

  • Per poder veure les Seves Majestats s’haurà de demanar cita prèvia 

  • Les entrades seran per a grups i només per a famílies amb nens

Barcelona  05 01 2020  Barcelona  Los Reyes Magos de Oriente a su llegada al Port Vell de Barcelona antes del comienzo de la cabalgata por las calles de la ciudad  Fotografia de Jordi Cotrina

Barcelona 05 01 2020 Barcelona Los Reyes Magos de Oriente a su llegada al Port Vell de Barcelona antes del comienzo de la cabalgata por las calles de la ciudad Fotografia de Jordi Cotrina / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Reis Mags d’Orient han adaptat aquest any la seva visita a Viladecans a les circumstàncies derivades de la Covid-19. Així, aquest any han incorporat algunes novetats, com, per exemple, la instal·lació del Magatzem Reial a l’edifici Cúbic de la ciutat o una nova versió de la tradicional cavalcada.

Per reduir el risc de contagi per Covid-19, aquest any la cavalcada no recorrerà els carrers de la ciutat. El dia 5 de gener, d’11 a 14 h i de 16 a 21 h, els tres reis i les seves carrosses seran al parc de la Marina perquè tots els nens puguin fer cua per anar a saludar-los. Els assistents podran disfrutar de «diferents espectacles d’animació» mentre facin la cua per visitar a ses majestats, «respectant els dos metres de distància», recorden des de l’Ajuntament.

Per poder veure els Reis Mags s’haurà de demanar cita prèvia (a partir del 2 de gener, a la web d’Atrium). Les entrades seran per a grups (màxim 6 persones i màxim 2 adults) i només per a famílies amb nens.

Entrega de la clau màgica

Respecte al Magatzem Reial, per saber com és, els més curiosos poden acostar-se i mirar des de la porta com treballen per tenir tots els regals preparats durant els dies 2, 3 i 4 de gener de 18 a 21 h.

Notícies relacionades

També el dia 4 de gener es retransmetrà el vídeo, via el canal de YouTube de l’Ajuntament, de l’entrega de la clau màgica que obre les portes de totes les cases de Viladecans. 

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA