crisi Covid-19

Viladecans impulsa nous ajuts per a autònoms i pimes de la ciutat

  • El consistori considera que afavoriran el sector de l’hostaleria i l’estètica, afectats per les restriccions
  • Les subvencions van dirigides als negocis amb un volum d’operacions inferior als 600.000 euros
ayuntamiento-viladecans-1560514962866

ayuntamiento-viladecans-1560514962866

1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament de Viladecans impulsa un nou paquet d’ajuts, dirigits als autònoms i les petites i mitjanes empreses amb seu social, delegació o centre de treball a la ciutat.

Es tracta d’un conjunt de subvencions, que ja es van poder sol·licitar en el primer paquet de l’estiu, amb una partida de 103.000 euros. Els sol·licitants podran compensar despeses de material per implantar mesures de seguretat contra la Covid-19, amb un màxim de 700 euros per negoci. En aquesta primer línia també es podran deduir despeses en packaging, per promoure el menjar a domicili.

D’altra banda, es podrà demanar ajuts per a despeses com el lloguer, les hipoteques, subministraments i despeses de gestoria, amb un màxim de 900 euros per empresa.

Menys de 600.000 euros

L’Ajuntament ha ampliat alguns imports màxims i ha reduït alguns requisits per accedir als ajuts, en el marc del Pla de Reactivació Local. Es podran sol·licitar fins a acabar la partida pressupostària o fins a finals de gener.

Notícies relacionades

Les subvencions van dirigides als negocis amb un volum d’operacions inferior als 600.000 euros durant l’any 2019. L’administració local considera que aquests ajuts afavoriran els sectors de l’hostaleria i l’estètica

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments