PORTAL WEB

Viladecans posa en relleu els seus restauradors davant l'ordre de tancament que només els deixa servir a domicili

El consistori agrupa en un portal web tota l'oferta gastronòmica amb més de 100 establiments que ofereixen menjar per emportar

Aquests últims mesos han servit perquè molts comerços es posessin les piles i digitalitzessin el seu negocis, apostant pel servei telemàtic

jordi-artal-restaurante-sentit-comu-gastronomistascom-

jordi-artal-restaurante-sentit-comu-gastronomistascom-

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans, amb la col·laboració de la Xarxa Comercial i el Gremi d’Hostaleria de la ciutat, posen en relleu els seus restauradors davant l’ordre de tancament i la possibilitat de només poder fer menjar per emportar. S’ha creat un llistat amb un mapa interactiu dels 100 establiment que ofereixen servei a domicili.

El portal ‘Del restaurant a casa’ forma part de la campanya municipal Fem Gran la Restauració Local. El llistat es pot descarregar i difondre’s via xarxes socials. El consistori després que el Govern decretés el tancament de bars i restaurants ha volgut «ajudar» amb aquesta campanya comunicativa.

El consistori anima els restauradors a publicar imatges a les seves xarxes etiquetant el perfil de l’Ajuntament de Viladecans, per poder compartir-lo pel compte municipal, amb més seguidors.

Suport al comerç local

La campanya impulsada ara, relaten des del consistori, és «filla» de la que es va impulsar al juliol, Fem Gran el Nostre Comerç que donava suport als propietaris davant les conseqüències econòmiques del confinament.

Notícies relacionades

Aquests últims mesos han servit perquè molts comerços es posessin les piles i digitalitzessin els seus negocis. Actualment, la majoria de comerços i mercats de la ciutat ofereixen el seu servei via telefònica o telemàtica.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA