CELEBRACIÓ

Viladecans celebra la seva Festa Major amb «responsabilitat i seguretat» davant la Covid-19

Divendres passat es donava l'inici de la festivitat que s'allargarà fins aquest dimarts

L'exposició de fotografia 'Viladecans de Festa Major' vol rememorar els últims 60 anys de festa

zentauroepp54816417 viladecans200907112426

zentauroepp54816417 viladecans200907112426

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Divendres passat es donava el tret de sortida de la Festa Major de Viladecans, que a diferència d’altres ciutats sí que ha celebrat la seva festivitat, amb totes les mesures de seguretat i apel·lant a la «responsabilitat ciutadana» davant la Covid-19.

El consistori va plantejar una programació majoritàriament virtual i amb tres escenaris presencials per a tres potencials públics generacionals. L’ús de mascareta, la neteja de mans, el límit d’aforament  i el control de la temperatura, així com la distància de seguretat han sigut les mesures que prenien durant les actuacions.

L’edició d’aquest any ha tingut una implicació solidària, ja que el preu de l’entrada era d’1 euro, per recaptar fons i donar-los a l’Hospital de Viladecans.

Exposició ‘Viladecans de Festa Major’

Aquest any també s’ha apostat per recordar les diferents celebracions que s’han produït en els últims 60 anys. L’exposició ‘Viladecans de Festa Major’ s’ha repartit al llarg de diferents comerços de la localitat amb imatges representatives de la Festa Major.

Notícies relacionades

A més, el consistori mostrarà les imatges a través de les xarxes socials municipals amb vídeos produïts per l’Arxiu Municipal.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.

Temes:

Ajuntaments