PROVA PILOT

L'Hospital de Viladecans preguntarà via SMS per l'estat de salut dels seus pacients abans d'atendre'ls

A través de tres preguntes, el centre mèdic vol assegurar-se que els visitants no tinguin símptomes, estiguin en contacte amb algú o puguin tenir Covid-19

Si alguna de les respostes és positiva, els sanitaris es plantejarien la possibilitat de suspendre i posposar la visita per quan el pacient estigui millor

zentauroepp45689916 soc moviles190907134233

zentauroepp45689916 soc moviles190907134233 / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Hospital de Viladecans ha iniciat una prova pilot per conèixer l’estat de salut dels seus pacients 48 hores abans de ser atesos. A través d’un SMS interactiu el centre mèdic els formula tres preguntes amb referència al seu estat de salut sobre la Covid-19.

Les preguntes formulades són les següents: ¿has sigut diagnosticat de Covid-19?, ¿has tingut l’últim mes: febretos, dolor a la goladiarrea o pèrdua de l’olfacte  o el gust? i ¿conviu vostè amb algun diagnosticat o sospitós de tenir la Covid-19?

Si alguna és afirmativa, posposeu la visita

Els pacients responen a les preguntes mitjançant el seu telèfon mòbil i els professionals sanitaris poden consultar el resultat de les preguntes.

Notícies relacionades

A partir d’allà, treuen les seves conclusions i si alguna de les preguntes fos afirmativa, es contactaria amb l’afectat per valorar la idoneïtat d’assistir fins a l’Hospital o suspendre i posposar la vista per més endavant.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA