PROGRAMA 'TREBALL ALS BARRIS'

Viladecans ofereix feina temporal a 18 veïns que són a l'atur

La iniciativa s'emmarca en el Programa d'Experienciació Laboral 'Treball als Barris', del Servei Públic d'Ocupació i de l'ajuntament de la ciutat

La majoria dels seleccionats són de Viladecans i més de la meitat són dones que desenvoluparan llocs de treball molt diferents durant nou mesos

alcalde-carles-viladecans

alcalde-carles-viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcalde de Viladecans (Baix Llobregat), Carles Ruiz, i la tinenta d’alcalde de Comerç i Turisme, Carmen Gimeno, han rebut els 18  beneficiats del Programa d’Experienciació  Laboral ‘Treball als Barris’.

Un programa ocupacional realitzat a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i l’ajuntament que busca recolzar els barris més necessitats de la ciutat i donar ocupació a persones desocupades sense prestació contributiva de l’atur. En el cas de Viladecans, els barris objecte d’actuació seran Sector Ponent i la Montserratina.

La convocatòria pública va rebre 135 sol·licituds, que van quedar reduïdes en 18 persones seleccionades seguint criteris socioeconòmics i de competències professionals, expliquen des del consistori.

Varietat de feines i majoria de dones

Els seleccionats iniciaran un període de contractació de 9 mesos a partir del 8 de juliol. Les feines són de peons de mantenimentpaletes oficials, treballadors i 

Notícies relacionades

educadors socialsanimadors socioculturalsmonitors dinamitzadors de comunicació i relacions internacionals i tècnics coordinadors d’ocupació. 

De la gairebé vintena de persones escollides, 15 són veïns de Viladecans, 6 tenen menys de 45 anys i 11 són dones, destaquen des de l’ajuntament.