DESPRÉS DE TRES MESOS TANCAT

Nombrosos compradors i «optimisme absolut» en la reobertura de l''outlet' de Viladecans

El gerent del recinte, Bernat Claret, confia que després d'obrir les botigues amb l'inici de la fase 2 es comenci a reprendre la tendència a l'alça de visitants registrada a principis d'any

El centre ha aixecat de nou les persianes després de gairebé tres mesos tancat amb noves mesures de seguretat i higiene i cartelleria per senyalitzar l'aforament màxim dels locals

foto 3659100

foto 3659100

2
Es llegeix en minuts
ACN

Nombrosos clients s’han acostat aquest dilluns al centre comercial Viladecans The Style Outlets, que ha reobert amb l’entrada de la regió sanitària Sud –juntament amb la Metroplitana Nord i Barcelona– en la fase 2 de la desescalada, després de gairebé tres mesos tancat.

El centre ha aixecat de nou les persianes sota unes noves mesures d’higiene i seguretat i amb unes perspectives d’«optimisme absolut», segons ha declarat a l’ACN el gerent d’aquest outlet’, Bernat Claret, que confia que la reobertura serveixi per reprendre la tendència a l’alça de visitants registrada el 2020.

El centre comercial ha reobert amb el 80% dels establiments actius i està previst que aquesta setmana es posin en marxa la resta de locals. L’entrada al recinte ja acumulava aquest dilluns al matí una cua intermitent de clients, que respectaven les distàncies de seguretat que marquen els adhesius que hi ha al terra.

El motiu de l’espera: l’obligatorietat de desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a l’‘outlet’, un procés que els visitants han d’intentar repetir cada vegada que entren a un local. «La gent intenta tornar a la normalitat a poc a poc, fer allò que li agrada i anar a entorns segurs», destaca Claret.

Una clienta es posa els guants a l’accedir a una botiga de l’‘outlet’ de Viladecans / GEMMA SÁNCHEZ (ACN)

Impacte econòmic del coronavirus

Segons el responsable de Viladecans Style Outlets, «encara és molt aviat» per xifrar quin ha sigut l’impacte econòmic provocat pel tancament forçós dels locals, però Claret es mostra esperançat amb la reobertura i recorda que, només l’any passat, el recinte va rebre la visita de 2,7 milions de persones i que aquest 2020 la tendència apuntava a una millora.

Malgrat el fre que va suposar el tancament brusc de les botigues el passat 14 de març, el gerent confia que aviat es reprendrà el ritme de benes previ al confinament. «En altres centres que el grup té en altres països que van iniciar el desconfinament fa temps hem vist xifres molt esperançadores», defensa.

Notícies relacionades

Entre les mesures adoptades al recinte per evitar el risc de contagi del coronavirus, Claret ha destacat les tasques de desinfecció i neteja de lavabos, ascensors, passamans i sala de lactància, així com el material desinfectant per als consumidors i la cartelleria que indica l’aforament màxim permès a les botigues, ja que en la fase 2 la capacitat és limitada al 40%.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA