TORNADA A LA NORMALITAT

L'Hospital de Viladecans permetrà les visites a pacients a partir del 2 de juny

Les persones ingressades podran veure els seus familiars sempre de manera individual i durant un temps limitat

En el cas de les persones amb un diagnòstic de Covid-19, les visites continuaran restringides

foto 3377200

foto 3377200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb la tornada progressiva a la normalitat, l’Hospital de Viladecans tornarà a obrir les portes perquè els familiars de pacients ingressats al centre puguin fer visites, sempre de manera individual i durant un temps limitat.

A més, les visites s’hauran de fer fora de l’horari en què es realitzen tasques assistencials, i per evitar que hi hagi més d’un acompanyant per habitació s’establiran franges de visites, que es comunicaran als familiars.

En cas de persones amb un diagnòstic de Covid-19, les visites continuaran restringides. D’altra banda, es mantindrà igualment el sistema d’informació sobre l’estat dels pacients establert a l’inici de la crisi sanitària, així com la comunicació entre pacients i familiars a través de videotrucades.

Tornada progressiva a la normalitat

Les visites a pacients ingressats es van restringir el 20 de març per evitar el risc de contagi del coronavirus. Després de setmanes lluitant contra el virus, dilluns passat el centre anunciava la seva progressiva tornada a la normalitat després de reduir el nombre de pacients ingressats amb coronavirus.

Notícies relacionades

La seva directora, Montse Oliveras, demanava, tanmateix, «no baixar la guàrdia» per evitar un possible repunt de la pandèmia, i feia una crida a la ciutadania a seguir les indicacions de les autoritats sanitàries per acudir al centre de salut sense posar en risc la resta de pacients.  

Més notícies de Gavà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA