RATIFICA LA SENTÈNCIA

El TSJC declara ferma la sentència que obliga el Govern a saldar els seus deutes per les llars d'infants amb 25 municipis

Es reconeix als ajuntaments el dret a rebre 1.300 euros per alumne pels tres cursos del 2012 al 2015, com va sentenciar fa dos anys i mig

La sentència afecta municipis com Tarragona i Lleida i diverses localitats de l'àrea metropolitana, com Viladecans, Sant Boi o Santa Coloma de Gramenet

nens-parets

nens-parets

1
Es llegeix en minuts
ACN

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha declarat ferma una sentència que va emetre fa dos anys i mig que obliga la Generalitat a assumir el finançament de les llars d’infants de 25 municipis catalans.

En aquesta primera sentència, del 20 de desembre del 2017, es reconeix als ajuntaments el dret a rebre 1.300 euros per alumne corresponents als cursos de 2012-13, 2013-14 i 2014-15.

Una vegada rebutjat el recurs que va presentar la Generalitat, ara el TSJC ha declarat ferma la sentència, que afecta municipis com Tarragona i Lleida, així com localitats de la regió metropolitana.

En concret, entre els demandants es troben els municipis de Viladecans, Sant Boi, el Prat, Santa Coloma de GramenetRubí, Camprodon, Castellbell i el Vilar, Montmeló, Montseny, Olesa de Montserrat, Pineda de Mar, Ripollet i Sant Adrià de Besòs.

Notícies relacionades

Completen la llista els municipis de Sant Cebrià de Vallalta, Sant Celoni, Sant Esteve Sesrovires, Sant Llorenç d’Hortons, Santa Perpètua de Mogoda, el Vendrell, el Pont de Vilomara i Rocafort, Canovelles, Cerdanyola, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA