LLUITA CONTRA EL Covid-19

L'Hospital de Viladecans posa en marxa una campanya de donacions per lluitar contra el coronavirus

El centre ja ha rebut donacions de material sanitari d'empreses, associacions, administracions i particulars

També ha llançat una campanya perquè la ciutadania pugui fer arribar missatges d'ànim a professionals i pacients

viladecans

viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L' Hospital de Viladecans ha posat en marxa una campanya de donacions econòmiques dirigida a la ciutadania, empreses i organitzacions que vulguin col·laborar en la lluita contra el coronavirus que estan duent a terme els professionals del centre del Baix Llobregat. Tot el que es recapti es destinarà a l'adquisició de material i d'equips per reforçar l'atenció de les persones afectades pel Covid-19. 

Aquesta iniciativa, en què es pot col·laborar a través del número de compte  facilitat pel centre -notificant-ho després a l'hospital per poder beneficiar-se de la corresponent  deducció fiscal-, se suma a les donacions de material que s'han fet durant les últimes setmanes diverses empreses, institucions i particulars de la zona.

Precisament aquest dilluns, l'hospital agraïa en un comunicat les mostres de solidaritat que ha rebut des que es va iniciar l'emergència sanitària tant d'empreses locals com de multinacionals establertes a la ciutat; d'administracions, com l'Ajuntament de Viladecans; laboratoris, centres o associacions de veïns, com la del barri del Centre, i també de particulars.

Recolzament ciutadà davant de la crisi sanitària

Tots han fet arribar al centre material de protecció i equipament sanitari, així com productes d'alimentació i d'higiene o fins i tot vehicles cedits per empreses automobilístiques. A més de les donacions materials, el centre també ha agraït les nombroses mostres de recolzament de la ciutadania, que ara està canalitzant a través de la campanya 'Paraules que curen'. 

L'Hospital de Viladecans, centre de referència per a la població de Castelldefels, Gavà, Viladecans, Begues i Sant Climent de Llobregat -amb  més de 185.000 habitants-, va incrementar la setmana passada la seva dotació de llits en un 30% i va incorporar 65 nous professionals per fer front a la pandèmia del coronavirus, i està treballant per ampliar la seva capacitat un 10% més.  

Notícies relacionades

 Viladecans segueix sent el municipi de la comarca més afectat pel coronavirus, segons les últimes dades facilitades per la Generalitat a través del mapa interactiu de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), que aquest dilluns va xifrar en 434 els casos positius de Covid-19 a la ciutat, 106 més que fa just una setmana. 

Més notícies de Viladecans en l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA