MESURES CONTRA EL COVID-19

Baixen un 14% les denúncies a Viladecans en la segona setmana de confinament

En l'última setmana s'han interposat 137 multes contra les 159 de la primera, el 85% d'aquestes durant el dia i només una de cada deu a menors d'edat

Des del consistori informen que la xifra de sancions se situa en les 325 fins al 31 de març i alerten de l'augment de les denúncies nocturnes

img 2765

img 2765

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les sancions imposades per la policia local de Viladecans per incompliment de l’ordre de confinament per evitar l’expansió del coronavirus es van reduir un 14% en la segona setmana de vigència de l’estat d’alarma. Durant la setmana del 23 de març hi va haver un total de 137 denúncies interposades, contra les 159 de la primera setmana de restriccions.

Fins al 31 de març, el total de multes a Viladecans ha sigut de 325, ja que se sumen 29 més imposades entre dilluns i dimarts. El 85% d’aquestes denúncies es van registrar durant el dia i només un 15% van ser a la nit, tot i que des del consistori alerten que en l’última setmana s’ha doblat el nombre de denúncies nocturnes.

El 90% de les persones sancionades van ser homes, i tres de cada quatre tenien entre 18 i 50 anys, mentre que només una de cada deu sancions s’han imposat a joves menors de 18 anys. Entre el 15 i el 31 de març, el cos policial ha interpel·lat més de 6.500 persones i 4.500 conductors per la seva presència en la via pública.

Notícies relacionades

En aquest temps, la policia local també ha ordenat el tancament de 14 establiments que estaven oberts il·legalment, especialment en els primers dies de l’estat d’alarma, i ha inspeccionat 5 obres privades per comprovar si complien els requisits de seguretat i salut de les persones que hi treballaven abans que el Govern les paralitzés.

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA