MESURES DAVANT DEL Covid-19

Viladecans intensifica la neteja de l'espai públic per evitar la propagació del coronavirus

Els equips municipals estan prioritzant la desinfecció al voltant de contenidors, equipaments sanitaris, residències i supermercats

photo-2020-03-25-11-43-49

photo-2020-03-25-11-43-49

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans ha intensificat aquesta setmana les tasques de desinfecció i neteja de l’espai públic, especialment als voltants de contenidors i d’edificis freqüentats durant aquests dies, com l’Hospital de Viladecans i altres  equipaments sanitaris i supermercats, de cara a evitar la propagació del coronavirus.

Aquestes mesures especials inclouen l’ús de productes desinfectants derivats del clor. Així, la desinfecció s’està fent mitjançant la polvorització a pressió d’aigua amb hipoclorit de sodi diluït –un producte desinfectant efectiu i no nociu per a persones i animals–, incidint en les superfícies més accessibles a les persones.

Notícies relacionades

També els operaris municipals compten amb el degut equipament protector, asseguren des del consistori. El servei serà continu i continuarà posant especial atenció en la neteja de l’entorn de les residències de gent gran, les dues comissàries locals i dels mercats i supermercats fins que finalitzi la crisi sanitària. 

Més notícies de Viladecans en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA