SÍMBOL DEL MUNICIPI

Viladecans impulsa el joc 'Mamuts' perquè els veïns explorin la ciutat

Després de desxifrar tots els enigmes, s'ha de validar el codi a la web de l'Ajuntament

mamut

mamut

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Viladecans impulsa el ‘Mamuts’, el joc de Viladecans en què «descobrir la ciutat té premi», segons destaquen des del consistori. Per promocionar-me la posada en marxa, l’Ajuntament del municipi del Baix Llobregat va preparar una «gran festa, plena d’animació i música» divendres passat, 28 de febrer.

A més, els guanyadors dels set reptes proposats es poden emportar com a premi vals de compra per a les botigues de Viladecans o joguines.

«Connectem el comerç i el patrimoni de la ciutat perquè t’ho passis la mar de bé coneixent Viladecans una mica més a fons», expliquen des de l’Ajuntament.

Com s’hi juga

Per participar, es necessita el pla del joc, que es pot trobar als hotels, a l’Oficina de Turisme del Viladecans The Style Outlets, a l’Ateneu d’Entitats Pablo Picasso  i a l’Ateneu de Cultura Popular Can Batllori.

Notícies relacionades

Una vegada adquirit el pla, s’han d’observar els punts que hi apareixen, identificar-los i anar-hi per trobar la placa amb el dibuix del mamut i el codi QR. Després de desxifrar tots els enigmes, s’ha de validar el codi a la web de l’Ajuntament.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA