FESTES

Més de 1.800 persones participen en la Gran Desfilada de Carnaval de Viladecans

El primer premi en modalitat de carrosses va ser per a l'AMPA del Col·legi Teide i el de comparses, per a l'AMPA Escola Montserratina

20200222-110

20200222-110

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Carnaval no s'acaba fins Dimecres de Cendra, però a Viladecans va arribar al seu punt àlgid dissabte passat amb la Gran Desfilada de Carnaval, que va comptar amb més de 1.800 participants i l’assistència com a espectadors de més de 10.000 ciutadanes i ciutadans.

Des de l’Ajuntament assenyalen que els «grans protagonistes de la rua» i responsables de dur a terme la seva realització, van ser les AMPA i les més de 20 comparses i carrosses que van confeccionar, les quals van seguir l’Esparriot des del parc de la Torre-roja fins al parc del Torrent Ballester.

Com des de fa anys, allà es va fer l’entrega de premis del concurs de carrosses i comparses d’aquest any –amb la presència de Gisela Navarro, regidora d’Educació i Cultura, i d’Anselmo Sánchez, regidor d’Espai Públic i de Seguretat i Convivència. Així, el primer premi en la modalitat de comparses va ser per a l’AMPA Escola Montserratina, pel seu Girasols de Bollywood; mentre que el primer premi en modalitat de carrosses es va decantar per a l’AMPA del Col·legi Teide i el seu El Paraíso está en las Aves.

Fins Dimecres de Cendra

L’acte que tancarà el programa del Carnaval Viladecans d’aquest any tindrà lloc dimecres, dia 26 de febrer, a les 18.30 hores, amb la Vetlla del Rei Carnaval, el «festeig infernal per acomiadar el monarca més esbojarrat de l’any», expliquen des del consistori.

Notícies relacionades

L’acte començarà al parc de Can Xic i acabarà als jardins de Magadalena Modolell, on hi haurà la tradicional sardinada popular a les 20 hores. L’esdeveniment està organitzat pels Diables de Viladecans.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA