REIS MAGS D'ORIENT

El Campament Reial dels Reis d'Orient obre les portes a Viladecans

També es podrà visitar el mercat àrab que organitzen el grup Bicicletes sense Rodes, Caviga i la Federació d'Estudiants

campament-reial-viladecans

campament-reial-viladecans

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les tardes dels dies 3 i 4 de gener de 2020, els Jardins de Magdalena Modolell de Viladecans acullen el Campament Reial dels Reis d’Orient, on els nens i nenes del municipi poden entregar les seves cartes amb les peticions de regals als Reis.

Aquest espai està dotat d’un «ambient màgic» i aquest any amplia l’horari i obre de les 17.30 les 20.30 h. Perquè els Reis sàpiguen si els nens i nenes s’han portat bé i quins regals volen «és essencial escriure la carta i donar-l’hi als patges», expliquen des del consistori.

A més, abans d’arribar a l’espai on els patges recullen les cartes, es podrà visitar primer el mercat àrab del grup Bicicletes sense Rodes, Caviga i la Federació d’Estudiants, «un món encantat que obrirà la porta a uns jardins envaïts pels aires màgics d’Orient», defineixen des de l’Ajuntament.

Dansa del ventre i ombres xinesques

Notícies relacionades

Una vegada dins de la haima on esperen els patges, a més d’escoltar el conte de Nadal de Viladecans, els nens i nenes també poden disfrutar de les demostracions de dansa del ventre i ombres xinesques.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA