SALT PROFESSIONAL

Un jugador del Club Beisbol Viladecans fitxa per la Lliga Nacional nord-americana de beisbol

El Viladecans es converteix així en el primer equip espanyol en col·locar als Estats Units dos jugadors formats al club

beisbol

beisbol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si l’any passat Omar Hernández es va convertir en el primer jugador en la història del Club Beisbol Viladecans en el salt als Estats Units, aquest any ha sigut el torn del seu germà, Frank Hernández. El jove ‘outfield’ ha firmat pelsChicago Cubs, un dels equips històrics de la Lliga Nacional nord-americana, que aconseguirà els seus serveis a partir del 2020.

El passat 6 de desembre el Viladecans va fer la roda de premsa on es va fer oficial el seu fitxatge, en la qual la jove promesa va afirmar trobar-se, en el moment de rebre la notícia, «en estat de xoc», perquè la firma professional als Estats Units era «el que estava esperant aconseguir».

Per la seva part, Joan Rodríguez, president del Club Beisbol, li va desitjar «tota la sort del món en aquesta nova aventura» així com «que ho disfruti i jugui com ell sap». Així mateix, Edgar Hernández, director tècnic del club viladecanenc i pare del Frank, va afirmar que «està molt content per ell, perquè sap que s’ha esforçat i que li ha costat molt».

Història del club de Viladecans

Notícies relacionades

Amb el fitxatge de Frank Hernández, el Club Beisbol Viladecans es converteix en elprimer equip espanyol en col·locar als Estats Units dos jugadors formats al club, una fita que van estrenar el 2018 quan els Royals de Kansas City van contractar Omar Hernández.

Més notícies de Viladecans en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA