VIOLÈNCIA MASCLISTA

Viladecans pintarà passos de vianants per commemorar el Dia Internacional contra les Violències Masclistes

Una de les frases serà triada a proposta del públic per un jurat compost per Viladecans Jove i la viladecanenca propulsora de la iniciativa

29072016 facana ajuntament

29072016 facana ajuntament

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb motiu de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes, l’Ajuntament de Viladecans posa en marxa la campanya ‘Contra la Violència, escriguem una Viladecans feminista’.Es pintaran tres «frases feministes» en tres passos de vianants de l’espai públic del municipi.

Els llocs triats pel consistori són: el pas de vianants de la plaça d’Europa; el pas de vianants de l’encreuament entre el carrer Doctor Reig i el carrer Àngel Aranyó, i el pas de vianants davant el Teatre Atrium.

La primera frase serà: «Davant de la violència masclista, no callis, no callem. No estàs sola». La segona frase ha sigut triada per les joves assistents a la Trobada Anual de la Federació d’Estudiants. La tercera frase serà triada entre totes les que el consistori rebi a travésd’un formulari web.

La frase guanyadora es publicarà el pròxim 18 de novembre

El formulari està obert fins al 10 de novembre. La frase guanyadora serà triada entre els dies 11 i 14 de novembre per un jurat format per personal de Viladecans Jove i per Julia Muñoz, la viladecanenca que va proposar la iniciativa.

Notícies relacionades

La frase es publicarà a les xarxes socials el dia 18 de novembre i es pintarà a l’espai públic entre el 18 i el 24 del mateix mes. 

Més notícies de Viladecans a les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA