DRETS HUMANS

Viladecans exposa la mostra 'A pie de valla. Frontera sur' en el marc del projecte 'Ciutats Defensores dels Drets Humans'

L'exposició, del fotoperiodista José Antonio Sempere, mostra una selecció de 50 fotografies de persones que arrisquen la seva vida per saltar la tanca

a pie de valla

a pie de valla

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans participa en el projecte‘Ciutats Defensores dels Drets Humans’amb una exposició a la Biblioteca de Viladecans. ‘A pie de valla. Frontera sur’ és una mostra del fotoperiodista José Antonio Sempere i ofereix una selecció de 50 fotografies de persones que arrisquen la seva vida per intentar saltar la tanca ubicada a la frontera sud, a la recerca d’una vida millor.

Amb l’objecte del projecte, l’Ajuntament de Viladecans ha organitzat, el dia 14 d’octubre a les 18.30 h, una xerrada col·loqui amb l’autor, que tancarà l’exposició. A la mostra també hi han col·laborat la Diputació de Barcelona i Sindicalistes solidaris.

«Integrar la defensa dels drets humans»

Ciutats Defensores dels Drets Humans és un projecte conjunt entre el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Institut Català Internacional per la Pau, amb la participació d’altres municipis i institucions catalanes. 

Notícies relacionades

L’objectiu és «donar a conèixer la tasca dels defensors i defensores dels drets humans, ajudant a conscienciar la ciutadania de les ciutats participants sobre la necessitat d’integrar la defensa dels drets humans en la nostra tasca quotidiana», expliquen des del consistori. 

Més notícies de Viladecans en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

Temes:

Drets humans