ECONOMIA LOCAL

Empresaris i emprenedors es reuneixen a la jornada 'A Viladecans impulsem el producte local'

En una de les sessions, comerços i restaurants del territori van poder «establir contactes i promoure acords comercials per crear sinergies»

networking producte de proximitat

networking producte de proximitat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Empresaris i emprenedors del sector agroalimentari es reuneixen al Viladecans Innovació Empresarial per participar en una jornada de ‘networking’ anomenada ‘A Viladecans impulsem el producte local’. Es tracta d’una iniciativa per «impulsar la comercialització alhora que s’hi fa difusió dels valors més destacats que estan associats al seu consum», segons expliquen des de l’ajuntament.

La jornada va ser dividida en dues sessions. La primera va ser oberta a tot el món i amb tres intervencions que van girar al voltant del producte de proximitat: Pepa Aymamí, de la fundació Institut Català de la Cuina i la Cultura GastronòmicaManuel Bruscas, escriptor i activista sobre el malbaratament alimentari, i Marc Sanmartí, director de Serveis d’Empresa de l’Ajuntament de Viladecans.

La segon sessió va consistir en un ‘networking’ d’empreses vinculades al sector agroalimentari en què empreses de productes locals, empreses elaboradores, comerços i restaurants del territori van poder «establir contactes i promoure acords comercials per crear sinergies», comenten des del consistori. 

El parc agrari del Baix Llobregat

Notícies relacionades

L’horta de Viladecans representa «una important porció del parc agrari del Baix Llobregat, un espai protegit especialitzat en la producció agrària que ofereix a tota l’àrea metropolitana la possibilitat de disfrutar de productes frescos de màxima qualitat», afirmen des de l’Ajuntament de Viladecans.

Més notícies de Viladecans en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA