CULTURA LOCAL

El teatre serà protagonista en el cicle de 'Creacions Locals' de l'Atrium de Viladecans al setembre

'Mar i cel' i 'El mètode Gronholm' destaquen entre les propostes teatrals de l'Atrium per al mes de setembre

maricel

maricel

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Teatre Atrium de Viladecans comença el cicle‘Creacions Locals’de setembre amb la representació de ‘Mar i Cel’,que representaràl’Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer. La popular obrad’Àngel Guimerà,  que narra la travessia d’un vaixell pirata morisc que ha a capturat el virrei de València, es representarà a l’Atrium diumenge 8 de setembre.

Entre les propostes culturals de la sala destaca ‘El mètode Gronholm’,també a càrrec de l’Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer. Aquesta obra que va omplir durant anys el teatre Poliorama de Barcelona i que, posteriorment, va ser emesa per TV-3 arribarà a l’Atrium a finals de mes, concretament el dissabte 28 de setembre.

Més teatre

Dissabte 14 de setembre, el teatre acollirà l’obra ‘La Reina de Gràcia’,interpretada per Teatr3s. «Aquesta obra és un crit als sentiments més humans, al no-gènere, que diu «prou prejudicis» i representa un viatge emocionala través dels ulls de Dakota que, malgrat el que ha viscut i patit, decideix somriure a la vida», expliquen al web de l’Atrium.

Una setmana més tard –el dissabte 21 de setembre– serà el torn de Mari Garmen amb ‘El mundo como yo lo veo’. A més, durant el setembre també hi haurà funcions destinades a un públic més familiar, com el cas de:‘Bon Appetit’–diumenge 15 de setembre–, d’ Spectacular Spectacular, i‘Carxofes Verdes Fregides’–diumenge 29 de setembre–, a càrrec de T’exto de menos. Aquesta última obra serà la que tancarà el cicle de setembre.

Espai per al cine i la música

Més enllà de funcions teatrals, l’Atrium deixarà un buit en el cicle de ‘Creacions Locals’ per al cine i la música. Primer serà el torn del cine documental, el dijous 26 de setembre es projectarà ‘Woomanhood’,una reflexió sobre els traumes generats arran de la mutilació genital femenina.

Notícies relacionades

Pel que respecta a la música, Musgo presentarà –el divendres 27 de setembre– el seu nou treball ‘Modo Antártico’,editat aquest 2019 sota la producciód’Eric Fuentes, expliquen a l’Atrium.

Més notícies de Viladecans a les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA