VA PASSAR EL 2002

Detingut a Viladecans 17 anys després de disparar contra dos vigilants del Maremagnum

L'home, d'origen albanès, formava part d'un grup de narcotraficants que actuava a Barcelona i Itàlia, on era amagat des del 2002

La Policia va descobrir les seves identitats falses i el va trobar quan es dirigia a una festa familiar en aquesta localitat del Baix Llobregat on ara residia

video 3534102 / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

La Policia Nacional ha detingut a Viladecans (Barcelona) un home d’origen albanès que estava fugit de la justícia des de desembre del 2002, quan va disparar ados vigilants de seguretat de la zona de lleure nocturn del Maremagnum de Barcelona perquè l’havien expulsat d’un local.

L’home pertanyia a un grup de narcotraficants que actuava a l’àrea de Barcelona i en algunes zones d’Itàlia, on s’hauria amagat amb diverses identitats falses durant aquests 17 anys.

L’home va ser expulsat de la discoteca juntament amb el seu acompanyant, però va tornar al cap de poc temps amb una arma de foc i, sense dir res, va disparar diverses vegades contra els dos vigilants de seguretat, que van quedar ferits, un d’ells greu amb diverses bales a l’abdomen.

Entre Itàlia i Espanya

Després de l’atac, l’ara detingut va fugir a Itàlia, va adquirir documentació falsa i va viure entre el país veí i Espanya durant anys. De fet, va passar a formar part d’un grup albanès de narcotraficants que actuava al país transalpí i a l’àrea de Barcelona.

Notícies relacionades

Gràcies a la cooperació policial, la Policia Nacional va descobrir les seves identitats i el va localitzar quan es dirigia a una festa familiar al seu domicili de Viladecans, tot i que sempre que era a Espanya intentava no sortir de casa. Va ser arrestat finalment per dos intents d’homicidi, lesions i tinença il·lícita d’armes.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA