El viladecanenc Joel Plata, subcampió d'Espanya de gimnàstica artística

El gimnasta del Club Gimnàstic Sant Boi va aconseguir una puntuació de 82.916, darrere de Néstor Abad, que va revalidar el títol a València

joel garrote

1

Després de vuit dies d’intensa competició, el viladecanenc Joel Plata va aconseguir fer-se diumenge amb el títol de subcampió d’Espanya de gimnàstica artística en el Campionat d’Espanya Individual, Clubs i Autonomies Divina Pastora Seguros disputat fins aquest diumenge a València.

En la categoria masculina del campionat, l’atleta del Club Gimnàstic Sant Boi va aconseguir la plata en la classificació general del màxim nivell de la gimnàstica artística espanyola, amb una puntuació de 82.916, per darrere de Néstor Abad, que va obtenir la victòria amb una puntuació de 84.333.

Les categories en què Joel Plata va aconseguir el segon lloc van ser la d’exercici de terra (13.533), cavall amb arcs (13.400), paral·leles (14,350) i barra (14.000). Per darrere de l’atleta llobregatí va quedar Adriá Vera, que va ser tercer amb una marca de 79.000. En la classificació per equips, el Sant Boi va ser qui es va emportar l’or, seguit de San Blas i Xelska.

Fa només uns dies, el gimnasta va estar participant, convocat per la Selecció Espanyola de Gimnàstica, en els Jocs Europeus de Minsk, on va quedar en la 12a posició a la final All-around.

Més notícies de Viladecans i Sant Boi a les edicions locals de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA