PEL SEU RENDIMENT I QUALITAT

L'Hospital de Viladecans, premiat per la seva qualitat assistencial

El centre ha rebut el reconeixement del Consorci de Salut i Social de Catalunya en la categoria d'hospitals bàsics

viladecans

viladecans

1
Es llegeix en minuts

L’Hospital de Viladecans ha sigut guardonat amb el premi a l’excel·lència en la categoria d’hospitals bàsics pel Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), que reconeix el rendiment i la qualitat dels hospitals bàsics, de referència i d’alta tecnologia que participen en la Xarxa d’hospitals associats per a l’Anàlisi del Rendiment i la Qualitat (Projecte ARQ).

A més del premi al millor centre hospitalari del seu nivell, el centre viladecanenc ha rebut diplomes de ‘benchmarking’ (comparació de pràctiques i models empresarials) per la bona gestió de les estades, pels seus indicadors de mortalitat i de complicacions.

La directora del centre, Montse Oliveras, i el director mèdic, Domingo Bleda, van ser els encarregats de recollir els guardons atorgats al centre viladecanenc durant la clausura de la IV Jornada de Benchmarking CSC/ARQ, celebrada aquest dimecres al CosmoCaixa de Barcelona.

Compartir bones pràctiques 

El projecte CSC/ARQ analitza el rendiment i la qualitat dels 35 hospitals catalans participants per tal de superar la limitació de les fonts d’informació actuals en l’àmbit de la gestió sanitària respecte a la falta d’interpretació i contextualització dels rànquings existents.

Notícies relacionades

Així, la idea és que els centres amb millors resultats els puguin compartir i posar-los de relleu compartint també els seus aspectes organitzatius amb la resta de centres, perquè aquests puguin adaptar-los individualment i aplicar accions de millora a escala local.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Hospitals