SETMANA DE LA TERCERA EDAT

Viladecans ret homenatge als seus majors

La 'Setmana de la Gent Gran' celebra aquest any el seu 30 aniversari amb un conjunt d'activitats que inclouen balls, xerrades i música en directe

gent gran 0

gent gran 0

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de fa 30 anysViladecans organitza anualmentla ‘Setmana de la Gent Gran’,una iniciativa que ret homenatge a les persones grans del municipi. Se celebra durant tota una setmana i que inclou desenes d’activitats dirigides a les persones de la tercera edat.

El tret de sortida a aquesta 30ª edició, que va començar dimarts i s’allargarà fins al 16 de juny, el va donar el grup de teatre ‘Dones Coratge’ de Creu Roja Viladecans, protagonistes de les actuacions musicals celebrades al Casal de Barri de Montserratina.

Però la festa continua aquest dimecres amb l’acte de clausura del curs d’activitat física per a gent gran i amb un sopar col·lectiu al parc de la Marina, que s’omplirà de música en un ambient festiu que inclourà el tradicional ball amb música en directe.

Una setmana d’activitats

Aquest ball el seguirà el dijous amb una exhibició d’activitats dels casals de la ciutat amb mostres de sevillanes, sardanes i balls de saló. El cap de setmana hi haurà xerrades i activitats, com una visita guiada pels edificis històrics de la ciutat.

Notícies relacionades

El colofó final arribarà amb el Ball commemoratiu de les Noces d’Or d’aquest any, que se celebrarà al Cúbic i retrà homenatge a les parelles de la ciutat que celebren 50 anys de casats i/o de convivència. L’espectacle de carrer itinerant ‘+75’, al parc del Torrent Ballester, posarà punt i final a una setmana d’activitats dedicades a posar de relleu l’aportació d’aquest col·lectiu al passat i al present de la ciutat.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Tercera edat