On Catalunya

A PARTIR DEL 15

Viladecans, a punt per a la temporada de platja

Els serveis de socorrisme a la Murtra i la Pineda i de Vilabús s'iniciaran el 15 de juny i finalitzaran l'11 de setembre

457-01-platja

457-01-platja

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tot llest a Viladecans per a la temporada de platjaDesprés de finalitzar els treballs de condicionament i amb un una entrada de mes que s’augura estiuenca, la ciutat donarà del tot inaugurada la temporada de bany el pròxim 15 de juny amb la posada en marxa del servei de socorrisme a les platges de la Murtra i la Pineda.

El servei, que s’allargarà fins a l’11 de setembre, serà el primer i l’últim mes durant els caps de setmana i els dies festius, mentre que en els mesos de juliol i agost, quan s’espera més afluència de visitants, s’oferirà cada dia de 10 a 19 hores.

Durant aquestes mateixes dates també estarà en funcionament el Vilabús (VB4), el servei d’autobusos que connectarà el centre urbà amb la platja de la Murtra de 10 h a 14.30 h i de 16 h a 20.30 h.

L’aparcament d’aquesta mateixa platja, limitat a 350 vehicles, requerirà de tiquet obligatori els dos primers caps de setmana de juny i cada dia del 15 de juny a l’11 de setembre.

Notícies relacionades

Amb aquesta limitació, el consistori pretén afavorir l’accés als vehicles dels residents –que hauran de pagar 1 euro davant els 5 que hauran d’abonar els no residents– i cobrir les despeses de gestió de l’espai.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Estiu Platges