OBRES DE REMODELACIÓ

S'inicia la demolició de l'antic edifici d'administració de l'Hospital de Viladecans

Els treballs, que comencen aquest dimecres i està previst que finalitzin el mes d'agost, alteraran l'activitat del centre, sobretot a la tarda

Es modificarà l'horari del TAC i la ressonància magnètica, es resituarà l'activitat de l'Hospital de Dia i algunes intervencions es derivaran a Bellvitge

viladeca

viladeca

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimecres, a partir de les dues del migdia, s’iniciaran els treballs per fer caure l’antic edifici d’administració de l’Hospital de Viladecans, en una nova fase de les obres de remodelació del centre. L’actuació, que es preveu que finalitzi el mes d’agost, podrà comportar afectacions a la zona i alterar el funcionament del centre, sobretot a la tarda.

I és que per minimitzar l’impacte en l’activitat habitual del centre, els treballs es concentraran en horari de tarda, de les 14 h a les 20 h, quan l’activitat baixa. L’impacte serà més gran en les dues primeres setmanes, durant les quals es podrà produir un augment del soroll i les vibracions en les àrees més pròximes als treballs.

A més, i durant tot el temps que duri la demolició, a la tarda estaran tancades les habitacions més pròximes a les obres i es modificaran els horaris de funcionament del TAC i de la ressonància magnètica, i l’activitat de tarda de l’Hospital de Dia es traslladarà a una nova ubicació.

També es veurà afectada l’activitat quirúrgica de la tarda, cosa que comportarà que algunes intervencions urgents siguin derivades a l’Hospital Universitari de Bellvitge. L’actuació de demolició permetrà iniciar la construcció del nou edifici de l’Hospital de Viladecans, que se situarà a l’avinguda del Mil·lenari i l’avinguda Josep Tarradellas.

Col·laboració ciutadana

Tant els dispositius assistencials del territori com els serveis d’ordre públic, SEM, Protecció Civil i ajuntaments han sigut avisats per col·laborar amb el centre en l’ordenament dels circuits, el manteniment de la seguretat ciutadana i la difusió d’aquests treballs de millora.

Notícies relacionades

Des de l’Hospital de Viladecans fan a més una crida a tota la ciutadania i als usuaris del centre perquè col·laborin i respectin la senyalització, les recomanacions dels tècnics i del personal, amb l’objecte de facilitar el treball i evitar riscos innecessaris.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Hospitals