FESTA LOCAL

Sant Jordi-Gabrielistes inaugura la temporada de festes de barri de Viladecans

El barri inicia aquest divendres tres dies de celebració amb espectacles, música i una jornada dedicada al civisme

sin-titulo-1

sin-titulo-1

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El barri de Sant Jordi-Gabrielistes de Viladecans obrirà aquest cap de setmana la temporada de les festes de barri a Viladecans, amb tres jornades lúdiques que aterren amb propostes per a tota la família i que estaran protagonitzades per diverses exhibicions artístiques i una jornada dedicada al civisme.

La celebració començarà aquest divendres a la plaça Europa, amb una exhibició a càrrec de la Casa d’Andalusia de Gavà, la Penya Bètica Viladecans-Gavà, el Centre Cultural Recreatiu Andalús serra Nord de Viladecans i el cantant Jordi Ortega, a qui seguirà de nit el concert de rock de SoudCrack.

Dissabte, durant tot el matí i a la mateixa plaça, tindrà lloc un any més la Festa del Civisme, una jornada lúdica i participativa dedicada a tota la família que pretén fomentar els valors i les bones pràctiques de convivència, sobretot entre els més petits.

Així, se’ls proposa, per exemple, conèixer els avantatges del reciclatge, veure en acció la unitat canina de la policia local o participar en una xarranca del civisme, entre altres activitats, que es complementaran amb més tallers, espectacles familiars i inflables, a més de la representació de l’obra de teatre ‘Propers’.

Exhibicions d’artistes locals

Les activitats es reprendran a la tarda, quan se celebrarà una cercavila amb els ‘Petits tabalers’ del Centre Obert Sant Jordi, una xocolatada i diferents exhibicions artístiques, que inclouran mostres de flamenc –a càrrec del Centre Cultural Arrels d’Andalusia– i també de ball modern, salsa i bachata, amb l’escola Dance Factory, o rumba, amb el Grup Sang Andalús, així com una sessió de ‘dj’, entre altres.

Notícies relacionades

La celebració posarà el punt i final diumenge amb una missa a càrrec del Mossèn Frederic i cantada per la casa d’Aragó de Gavà, a la qual seguirà l’actuació de l’Associació Cultural Zahara de la Sierra i una exhibició de balls de saló a càrrec de Sílvia Corral.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Festes