DESCONGESTIONAR PUNTS D'ATENCIÓ

L'Hospital de Viladecans incorpora pantalles tàctils per reduir el temps d'espera

Els dispositius, ubicats ja en dues zones de l'edifici i pròximament també a Urgències, permeten garantir, a més, la confidencialitat dels pacients

pantalles

pantalles

1
Es llegeix en minuts
ACN

L’Hospital de Viladecans ha incorporat pantalles tàctils a l’àrea de Consultes Externes, Radiologia i Endoscòpies per millorar el sistema d’avís als pacients. Es tracta d’uns dispositius, similars a uns caixers automàtics, que permeten imprimir els tiquets que indiquen on ha d’esperar l’usuari i a quina consulta s’ha de dirigir.

El nou sistema, anomenat Teseo, ajudarà a descongestionar els punts d’atenció i a reduir el temps d’espera, asseguren des de l’hospital, i permetrà, a més, preservar la confidencialitat de les persones que es visiten en l’àrea ambulatòria.

De moment s’han instal·lat dues pantalles al centre sanitari; una a la zona de Consultes Externes i una altra a l’entrada principal, i pròximament se’n col·locarà una altra a la Unitat d’Urgències.

Garantir la confidencialitat

D’aquesta manera, un pacient que s’ha de visitar a Consultes Externes o s’ha de fer alguna prova ambulatòria a l’hospital, s’identifica amb la seva targeta sanitària individual al caixer Teseo i imprimeix un tiquet amb un codi alfanumèric, que l l’identifica i permet preservar la seva confidencialitat.

Notícies relacionades

El tiquet li indica, a més, a quina sala d’espera s’ha de dirigir i, una vegada allà, se li mostra en un una pantalla el número de consulta on serà atès. El sistema es va implantar a finals de febrer després d’un període de formació al personal d’admissions i professional sanitari, i s’ampliarà pròximament.

Més notícies de Viladecans en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Hospitals