CARRERA POPULAR

Txell Jarque i Roger Manyà guanyen el segon Duatló de Viladecans

Més de 400 atletes han anat al certamen, que ha superat les xifres de participació de l'any passat

Part dels diners recaptats es destinarà a la lluita contra l'esclerosi múltiple de 'Jo dono el pas'

vilad

vilad

1
Es llegeix en minuts

Uns 440 corredors, entre adults i nens, s’han reunit aquest diumenge a Viladecans per participar en la segona edició del Duatló viladecanenc, un esdeveniment que ha superat les xifres de participació del primer any i que ha acabat amb la victòria de Txell Jarque en categoria femenina i Roger Manyà en la masculina.

La prova, amb un recorregut total de 27,5 quilòmetres, s’ha dividit en tres trams: un primer de 5 km de carrera contínua, 20 km més de bicicleta i un tram final de 2,5 km de carrera a peu. Un circuit que han superat més d’un centenar d’atletes més que l’any anterior, quan les xifres de participació es van acostar a les 300 persones.

En aquesta segona edició han sigut 320 els participants només en la prova d’adults, mentre que 120 nens han corregut el circuit infantil. Xifres de les quals els organitzadors, membres del club Viladecans Triatló, se senten “molt satisfets”, tant per la participació com “per la col·laboració dels voluntaris del club i de les associacions”, com deia Jesús Aguado.

Notícies relacionades

L’esdeveniment esportiu de Viladecans té a més un vessant solidari, ja que part dels diners recaptats amb les inscripcions dels 440 atletes es destinaran a la iniciativa ‘Jo dono el pas’ de la Fundació GAEM dedicada a finançar projectes d’investigació biomèdica per trobar una curació a l’esclerosi múltiple.

Més notícies de Viladecans en les edicions locals d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA