ROBATORI DE CALÇOTS

Detinguts tres homes per robar calçots al Parc Agrari del Baix Llobregat

La policia va agafar in fraganti els detinguts carregant en una furgoneta hortalisses sostretes d'una finca agrícola de Viladecans

La mercaderia robada es venia en una botiga de Sant Boi, els propietaris de la qual han sigut denunciats per un delicte de receptació

foto 3424519

foto 3424519

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos d’Esquadra han detinguttres homes de 32 i 44 anys acusats de robar calçots al Parc Agrari del Baix Llobregat per posteriorment vendre’ls en una botiga de Sant Boi, els propietaris de la qual han sigut denunciats per un delicte de receptació.

La policia va agafar in fraganti els tres detinguts el passat 8 de novembre passada la mitjanit, quan estaven carregant en una furgoneta una cinquantena de calçots que havien robat en una finca agrícola de Viladecans, al Parc Agrari.

No era la primera vegada que es produïen furts d’hortalisses i material agrícola a la zona; un propietari havia denunciat ja el robatori de caixes de plàstic d’ús agrícola i el mateix dia anterior als fets es va denunciar el robatori de més de 10.000 calçots.

Davant dels avisos dels propietaris, els Mossos, la policia local de Viladecans i el Parc Agrari van engegar un dispositiu de vigilància que, l’endemà, va permetre interceptar i denunciar els tres homes.

Part de les caixes i la mercaderia sostreta es va localitzar en una botiga de la població veïna de Sant Boi, on es creu que es venien les hortalisses i els propietaris de la qual han sigut denunciats per un delicte de receptació a l’encobrir els fets delictius. 

Més control policial

Davant del fets, els municipis de Viladecans i Gavà han acordat intensificar els controls policials als accessos a la zona agrícola, reforçant el patrullatge preventiu i regularitzant la presència de vehicles aliens a la zona.

Notícies relacionades

Així, els agents procediran a identificar i denunciar administrativament tots els turismes que accedeixin a l’entorn agrari sense autorització, amb l’objectiu de dissuadir els lladres de productes agrícoles.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Robatoris