TALENT LOCAL

Els artistes locals s'apropien de l'escenari de l'Atrium Viladecans

El teatre municipal aposta pel talent local durant tot el mes de setembre amb propostes musicals, teatrals i de dansa

diseno sin titulo-7 0

diseno sin titulo-7 0

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El talent artístic local pujarà en l’inici d’aquest nou curs a l’escenari del teatre Atrium de Viladecans, que obre la programació aquest mes de setembre amb propostes de música, teatre i dansa amb segell viladecanenc, en el marc del Cercle de Creadors Locals.

Nou espectacles oferiran l’oportunitat tant als i les artistes locals com al públic de disfrutar de la qualitat artística dels veïns i veïnes de la ciutat a preus molt populars per als socis.

La temporada s’inaugurarà el divendres 21 de setembre amb l’actuació de The Red Pig Crossing, un grup liderat per Xavi Ollé que delectarà el públic amb un repertori relaxat inspirat en les balades dels grans solistes de la música country.

El toc musical seguirà amb un concert feminista el dia 28, ‘Una veu, quinze dones’, mitjançant el qual les artistes utilitzaran la música per reivindicar la dignitat i els drets de les dones.

Gipsy Air (07/10), Love of Lesbian (11/09), Sergio Dalma (17/11) i El Kanka (24/11) són, a més, alguns dels noms propis que, tot i que no estan inclosos en aquest cercle de creacions locals, també protagonitzaran l’escena musical d’aquesta temporada del teatre de Viladecans, que posarà el focus en la dansa i el teatre.

Gran aposta teatral  

De fet, l’oferta més àmplia és la d’espectacles teatrals, que s’iniciaran amb l’Agrupació Mossèn Cinto i la seva representació de ‘La cabra o qui és Sylvia?’ el dia 22 de setembre, una amarga comèdia que posa en qüestió temes com ara l’amistat, l’amor, la confiança i la moral dirigida per Josep Lligadas i protagonitzada per Toni Mazón, Núria Caba, Rafel Calvet i Jordi Marquès.

Completen l’oferta de creacions locals les obres ‘Lolando’, de Spectacular Spectacular (29/09); ‘Pinzellades’ de CavigAteatre (30/09), i l’espectacle familiar ‘Els calçotets de Superman’ de la Cia T’exto de Menys (30/09), una paròdia del famós personatge de D.C. Còmics.

S’hi afegiran altres presentacions foranes com ara ‘La visita de la vella dama’, de Farrés Brothers i Cia i Vicky Peña (06/10); ‘Un tret al cap’, de Pau Miró (21/10), i el muntatge teatral ‘Hablar por hablar’ protagonitzat per Antonio Gil, Ángeles Martín, Samuel Viyuela, Carolina Yuste i Pepa Zaragoza, entre altres espectacles.

Dansa i cine

També hi haurà espai per a la dansa, amb actuacions com ara ‘Somnis’, ideada i creada per Patricia Asenjo i que barreja música clàssica, jazz i contemporània amb la cançó en directe i que serà el primer espectacle artístic de la temporada i l’únic inclòs en el Cercle de Creadors Locals de setembre –dia 23–.

L’oferta la completa l’espectacle ‘Carmen’, de Víctor Ullate Ballet (27/10), i el famós ‘Trencanous’, representat per la companyia de Ballet Nacional Russa (22/12), presents en una programació que inclourà, a més, propostes de cine documental i de poesia, així com espectacles familiars.

Notícies relacionades

La programació completa es pot consultar en la pàgina web de l’Atrium de Viladecans i les entrades es poden adquirir ja per a tots els espectacles, amb descomptes de dos a cinc euros per als ‘Amics de l’Atrium’ i a un preu de vuit euros en el cas dels actes inclosos en el Cercle de Creadors Locals.

Més notícies de Viladecans a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA