Formació

La Cambra de Barcelona impulsarà la Formació Professional a la seva xarxa de delegacions

Reafirma el seu compromís amb la millora de la competitivitat de les empreses i el foment de l'ocupació

1
Es llegeix en minuts
EFE

La Cambra de Comerç de Barcelona impulsarà la Formació Professional, especialment en la seva modalitat dual, a través de l’obertura de punts d’informació en les dotze delegacions que té a la província.

Segons ha informat la Cambra en un comunicat, aquest nou servei reafirma el seu "compromís amb el repte de fer avançar la Formació Professional" i, alhora, millorar la competitivitat de les empreses i fomentar l’ocupació.

Aquesta xarxa de punts d’informació pretén assessorar i facilitar l’accés de les empreses al programa d’FP dual, a través de tallers pràctics i el recolzament en el tràmit de l’homologació, entre d’altres.

Notícies relacionades

El nou servei se centrarà en el seu suport al’FP dual, ja que, segons la Cambra de Comerç de Barcelona, és una formació pràctica en la qual el paper de l’empresa és actiu i permet formar professionals d’acord amb les necessitats empresarials.

Les delegacions de la Cambra on s’habilitaran aquests punts d’informació són les de Badalona, Berga, Granollers, Igualada, l’Hospitalet, Mataró, Mollet del Vallès, Sant Feliu de Llobregat, Vic, Viladecans, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.