Espai públic

La instal·lació de bancs modulars crea un centre de trobada al Torrent Ballester de Viladecans

Millorar l'entorn del CAP María Bernades va ser una de les propostes més votades pels veïns del Districte 3 en el pressupost participatiu de 2017

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Viladecans vol que el Pla dels Màrtirs del Setge de 1714 sigui un punt de trobada ciutadà, per la qual cosa ha instal·lat en aquest espai uns“peculiars bancs de color vermell”, expliquen des de l’Ajuntament. Aquesta acció es realitza en resposta a una de les propostes més votades pels veïns del Districte 3 al pressupost participatiu municipal de 2017, la de posar elements que fessin més bonica la plaça que es troba davant del CAP María Bernades, al Torrent Ballester, una zona amb gran afluència de gent.

Els bancs es diuen ‘Enzo Couges’ i estan pensats com estructures modulars que poden canviar de posició segons la necessitat de la plaça amb relativa facilitat i, fins i tot, ser apilat en cas de necessitar l’espai lliure. El seu disseny geomètric proporciona continuïtat entre les peces i permet crear estructures més complexes.

Amb aquesta nova incorporació es pretén “dotar de nova vida a l’espai, convertint-lo en un punt de trobada entre ciutadans de totes les edats”, asseguren des del Consistori.

Notícies relacionades

El projecte d’utilització dels bancs ‘Enzo’ per dotar de dinamisme l’espai, alhora que es dona resposta als requeriments estètics de la proposta votada, s’inspiren en importants places europees que, utilitzant aquests bancs, s’han convertit en punts de reunió dels seus habitants. Entre aquestes ciutats hi ha Rotterdam, amb el seu The Main Square, o la plaça del Museu de Quartier, a Viena.

Més notícies de Viladecans