Talent a les Aules avança en la fase de mentoria a Viladecans i Gavà

Els 24 equips semifinalistes treballen per convertir les seves idees en un pla d'empresa real

Talent a les Aules entra en fase de mentoria. 

Talent a les Aules entra en fase de mentoria.  / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
Laura Marín

Els 24 equips semifinalistes del programa educatiu Talent a les Aules dels col·legis de Gavà i Viladecans avancen cap a la final amb la fase de mentoria. En aquest punt, els equips hauran de transformar les seves idees en un pla d'empresa real amb l'ajuda de mentors, empresaris i emprenedors locals, que ja han començat a visitar els col·legis per fer xerrades sobre emprenedoria, contactar amb els seus equips assignats i convidar-los a conèixer en primera persona com funciona el seu negoci.

En aquesta edició 2018 s'han presentat un total de 207 projectes, dels quals en una primera fase es van escollir els més innovadors. Entre ells, hi ha des d'una polsera detectora d'atacs epilèptics o alteracions nervioses fins a uns guants per a porters que mesuren el seu rendiment, passant per una app per organitzar el rebost o una plataforma d'entrenament virtual per a aficionats als esports minoritaris.

Aquest any, Talent a les Aules té com a novetat sessions de plans d'empreses per a tots els semifinalistes que ofereixen els ajuntaments de Gavà i Viladecans.

Una vegada finalitzada aquesta segona fase, s'escolliran dotze propostes, sis de cada municipi, que passaran a la final. Aquestes propostes seran les que optaran al gran premi final, un viatge de cinc dies a Silicon Valley, amb un programa de visites a les empreses més representatives de sectors innovadors.

Notícies relacionades

També s'entregarà un segon premi a dos projectes, que consisteix en un tour emprenedor per Brussel·les per visitar acceleradores i empreses reconegudes. Per últim, hi haurà un tercer premi per a quatre projectes, batejat com ‘Barcelona Entrepreneur Day’, un dia de visites a llocs de l'ecosistema empresarial i del món emprenedor de Barcelona.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Empreses