LA NOVA HEROÏNA DEL BAIX LLOBREGAT

Aitana d'OT: "Sant Climent és el meu poble i Viladecans la meva ciutat"

Divendres, la jove cantant va visitar l'alcalde de Viladecans, ciutat on va viure fins als nous anys i on ha estudiat tant primària com secundària

L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, divendres en la rebuda d’Aitana Ocaña, finalista d’OT, a l’Ajuntament, amb els seus pares i tiets.

L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, divendres en la rebuda d’Aitana Ocaña, finalista d’OT, a l’Ajuntament, amb els seus pares i tiets. / AJUNTAMENT DE VILADECANS

1
Es llegeix en minuts
J.S.

“El meu cor està bastant dividitSant Climent és el meu poble i Viladecans és la meva ciutat. Els meus amics són a Sant Climent però molts altres són a Viladecans”.

Així, amb el cor dividit, és com se sent Aitana Ocaña, la jove concursant d'Operación Triunfo que, tot i que tothom situa com a natural de Sant Climent de Llobregat –població limítrofa amb Viladecans-, en realitat va viure en aquesta altra ciutat fins als nou anys. De fet, tant quan vivia en una població com quan va passar a viure a l'altra, sempre ha anat a centres educatius d'aquesta mateixa ciutat: a l'Amat Targa a primària i al Mestres i Busquets a secundària.

“A l'haver vingut sempre al col·le aquí a Viladecans, també em sento com a casa. Em fa molta il·lusió que la gent de Viladecans també m'estimi”, comenta riallera la finalista de la darrera edició d'Operación Triunfo en un vídeo produït des del servei de comunicació de l'Ajuntament i gravat a Can Xic.

“Viladecans sembla que no però té una mica de tot; té un centre comercial i un munt d'espais com la biblioteca, on venia a estudiar per a la Selectivitat”, recorda en l'audiovisual.

Visita a l'alcalde Carles Ruiz

Divendres, la jove va visitar l'alcalde Carles Ruiz a l'Ajuntament de la ciutat, acompanyada dels seus pares i tiets, el qual la va obsequiar amb els primers pots de la mel de producció pròpia que promou l'Ajuntament de Viladecans, donada l'afició que la cantant té a aquest fluid.

Notícies relacionades

“Ens ha captivat per la seva modèstia i senzillesa. És jove, vital i respira il·lusió per totes bandes. Té un prometedor futur en el món de la cançó, i, a la vegada, és prudent i responsable, ja que vol seguir formant-se en els seus estudis de disseny. Talent no li'n falta. Ho va demostrar durant els tres mesos i mig que va estar a l'‘Acadèmia' d'OT’”, ha escrit l'alcalde de Viladecans al seu Facebook.

Més notícies de Viladecans