Sostenibilitat

Un cicle de seminaris promourà la biodiversitat urbana a través d'espais verds

Els assistents podran visitar projectes de Badalona, Sabadell, Mollet, Barcelona, Viladecans i Cornellà

xarxa sostenible alta

xarxa sostenible alta

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Diputació de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de la capital catalana han organitzat un cicle de seminaris tècnics de promoció de la diversitat urbana des dels espais verds, ha informat aquest dimecres l'AMB en un comunicat.

El cicle, coordinat per la Xarxa de Ciutat i Pobles cap a la Sostenibilitat, està compost per vuit sessions que començaran aquest divendres i duraran fins al 12 de juny, amb l'objectiu d'abordar pràctiques de disseny i gestió sostenible del verd de les ciutats.

Els seminaris tractaran actuacions en zones herbàcies i espais fluvials, elements per promoure la fauna o la necessitat d'educar la ciutadania en la importància que tenen els espais verds a les zones poblades.

Notícies relacionades

A més, els assistents podran visitar projectes municipals de Badalona, Sabadell, Mollet del Vallès, Barcelona, Viladecans i Cornellà de Llobregat per veure les opcions i solucions possibles.

L'AMB ha recordat que la gestió dels espais verds en ciutats i pobles és una pràctica que aporta beneficis "remarcables", ja que permet la interacció pròxima amb la naturalesa, a més de millorar la qualitat de vida dels ciutadans.