Innovació

BusUp, un nou servei d'autobusos compartits per als polígons de Viladecans

La plataforma tecnològica ha sigut premiada per la Comissió Europea pel seu caràcter innovador

BusUp busca implicar les empreses per reduir l’ús del transport privat.

BusUp busca implicar les empreses per reduir l’ús del transport privat. / PERIODICO

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

BusUp, la plataforma tecnològica que permetrà definir rutes òptimes per poder anar a la feina, començarà a funcionar a partir de l'1 de març oferint un nou servei d'autobusos compartits sota demanda per desplaçar-se als polígons industrials de la zona del Delta.

Aquest projecte cpmpta amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i ha sigut premiat per la Comissió Europea pel seu caràcter innovador.

La presentació de la prova pilot ha buscat captar, en primer lloc, l'atenció de les empreses per facilitar que el projecte arribi als seus treballadors. A partir d'ara, totes les que vulguin promocionar aquest servei poden inscriure's a la plataforma.

Optar per anar a la feina en transport públic suposa reduir el cost quatre vegades respecte al vehicle privat. Els treballadors que desitgin registrar-se en aquest nou servei hauran de fer-ho a partir del febrer a la pàgina web del projecte.

Notícies relacionades

Les rutes es definiran en funció de la demanda i s'avisarà als usuaris de la disponibilitat de rutes que satisfacin les seves necessitats.

Més notícies de Viladecans