Anar al contingut

Presentació pública

Viladecans presenta el seu compromís d'adhesió a la Xarxa de Municipis LGTBI

L'Ajuntament impulsa una jornada de tallers dirigits a professionals en contacte amb joves per prevenir relacions abusives i la LGTBIfòbia

EL PERIÓDICO / VILADECANS

El tinent dalcalde de lÀrea de Serveis a la Ciutadania, Richard Calle, i la presidenta de la delegació de lentitat Violeta Viladecans, Montse Freire, presenta el compromís dadhesió a la Xarxa de Municipis LGTBI.

El tinent dalcalde de lÀrea de Serveis a la Ciutadania, Richard Calle, i la presidenta de la delegació de lentitat Violeta Viladecans, Montse Freire, presenta el compromís dadhesió a la Xarxa de Municipis LGTBI. / PERIODICO

El Ple Municipal de Viladecans va aprovar a l'octubre per unanimitat de tots els grups municipals un acord per formar part de la Xarxa de Municipis LGTBI. Amb la implicació de més de trenta ajuntaments catalans, la Xarxa els permet compartir les seves polítiques compromeses amb el respecte a la diversitat d'identitats sexuals i la lluita contra les actituds que les discriminin.

En el marc d'aquesta Xarxa es volen compartir experiències, crear sinergies i sumar voluntats en la defensa dels drets de totes les persones a estimar, viure i ser com vulguin.

Aquest compromís l'han presentat oficialment el tinent d'alcalde de l'Àrea de Serveis a la Ciutadania, Richard Calle, la presidenta de la delegació de l'entitat Violeta Viladecans, Montse Freire, i els portaveus de tots els grups polítics municipals, en una sessió on també s'han presentat les accions que incorpora el pla local per a la Igualtat de Gènere i els Drets del Col·lectiu LGBTI.

La presentació d'aquest compromís ha coincidit amb una jornada impulsada des de l'Ajuntament, uns tallers dirigits a professionals en contacte amb joves per prevenir relacions abusives i la LGTBIfòbia. Entre els reptes detectats hi ha millorar la implicació de les entitats esportives per a fer front a les discriminacions per raó d'orientació sexual i identitat de gènere.

Més notícies de Viladecans a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA 

0 Comentaris
cargando