Campanya sobre civisme

Viladecans vol reduir l'incivisme d'utilitzar les papereres com a contenidors

Les multes per llençar bosses d'escombraries, objectes grans o ampolles a les papereres seran de fins a 400 euros

L’Ajuntament de Viladecans retola 90 papereres per conscienciar la població sobre el seu ús. 

L’Ajuntament de Viladecans retola 90 papereres per conscienciar la població sobre el seu ús. 

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Bosses d'escombraries, objectes grans o ampolles són alguns dels residus que algunes persones llencen a les papereres. Això provoca males olors al carrer i evita que aquest mobiliari pugui complir el seu ús, que la gent dipositi petits residus que no s'han de llençar a terra”, asseguren des de l'Ajuntament de Viladecans.

Per això, i per animar els ciutadans “a ser més respectuosos i mantenir més net l'entorn en què ens movem”, l'Ajuntament ha retolat 90 papereres que pateixen de manera habitual un ús incívic, amb missatges que animen a acostar-se al contenidor més proper.

Sota el lema "Som d'implicar-nos, som de respectar", i en la línia d'altres projectes municipals, la campanya vol sensibilitzar els ciutadans de Viladecans de la importància de les seves accions per aconseguir una convivència cívica entre tots els habitants de la ciutat.

Notícies relacionades

En tots els casos, el contenidor està a una distància inferior a 30 metres, “de manera que actuar bé no costa gens”, recorden des del consistori. Aquells que no ho fan s'exposen a una sanció de fins a 400 euros.

Més notícies de Viladecans

Temes:

Escombraries