Cultura

Viladecans prorroga 15 dies l'exposició 'La mar de pintures'

L'exposició presenta una recopilació de l'obra de Manuel Rivera que transmeten el paisatge a tot color

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

L' exposició ‘La mar de pintures’, de l'artista Manuel Rivera, inaugurada el passat 7 de setembre a la Torre del Baró de Viladecans, es prolonga quinze dies més, fins al 17 de novembre.

L'exposició, organitzada pel Museu de Viladecans, és una recopilació de l'obra de Rivera, on ensenya el mar i el paisatge urbà a tot color. Durant la inauguració, el mateix autor, de Castelldefels, apuntava que “és un honor exposar a Viladecans” i que en la seva obra recull la seva comarca perquè “el Baix Llobregat és una delícia”.

Tant l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, com la regidora de Cultura, Encarna García, van destacar durant la inauguració de l'exposició el fet de recuperar la Torre del Baró com a espai d'exposició amb una mostra d'aquesta qualitat.

Notícies relacionades

Manuel Rivera plasma en la seva pintura paisatges rurals i urbans pintats fins gairebé a l'abstracció, que comparteixen un estil cromàtic molt singular i harmoniós per transmetre una percepció sensorial diferent, gairebé on els sentits es converteixen en una tercera dimensió.

Més notícies de Viladecans