Anar al contingut

Reconeixement europeu

La Unió Europea distingeix la Xarxa d'Innovació Educativa de Viladecans com a bona pràctica

L'Ajuntament presenta a Tallinn el seu projecte d'inclusió educativa

EL PERIÓDICO / VILADECANS

tallin

La Unió Europea reconeix Viladecans pel seu projecte de ‘Xarxa d’Innovació Educativa’.  / periodico

Viladecans recull, en el marc de la Urbact City Festival celebrada a Tallinn, la distinció atorgada a la ‘Xarxa d’Innovació Educativa’ (XIE) com bona pràctica pel Programa Europeu Urbact. El projecte, que va ser escollit amb 96 més que busquen donar respostes als reptes de les ciutats al segle XXI, va ser presentat per tècnics municipals a la resta de ciutats escollides.

La ‘Xarxa d’Innovació Educativa’ és un espai ciutadà que impulsa nous projectes a les aules dels centres educatius de manera col·laborativa i tenint en compte tots els agents participants de la comunitat educativa. 

La majoria dels projectes que neixen sota el paraigua de la XIE utilitzen les noves tecnologies perquè tothom tingui les mateixes oportunitats per aconseguir l'èxit educatiu. Per això, el comitè d'experts que va avaluar la proposta va considerar que es tracta d'un projecte que aporta solucions valuoses, innovadores i funcionals que poden replicar-se fàcilment en altres ciutats.
 
Les temàtiques tractades a la Urbact City Festival afronten una àmplia gamma de temes superposats, com la creació de llocs de treball, la inclusió social, la reducció de residus i la participació dels ciutadans en la millora de les seves pròpies àrees locals.

Més notícies de Viladecans a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

0 Comentaris
cargando