Estalvi energètic

Membres de la Unió Europea visiten Viladecans per conèixer el Vilawatt

El projecte inclou subvencions per rehabilitar vivendes i locals amb l'objectiu de millorar l'estalvi energètic

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / VILADECANS

Els responsables de l'Urban Innovative Actions, la iniciativa de la Unió Europea que finança projectes urbanístics, visita Viladecans per conèixer més detalls del Vilawatt. Amb explicacions al voltant de les condicions dels edificis que hi ha als barris i la situació socioeconòmica dels veïns i veïnes, la delegació ha passejat per la zona on s'implementarà primer aquest projecte.

Durant la jornada, també s'ha explicat com s'organitzaran els diferents agents implicats al Vilawatt per millorar la vida dels veïns i veïnes a través de l'eficiència energètica. A més de l'Urban Innovative Actions, el projecte també compta amb la participació d'empreses com Gespromat, Ubiquat, EGM, Lima o BCN Ecologia.

La convocatòria perquè les comunitats de veïns puguin inscriure els seus edificis al projecte del Vilawatt es va obrir el passat 15 de setembre. A partir del desembre s'anunciaran quines són les que rebran la subvenció per fer les rehabilitacions en les vivendes i locals.

Notícies relacionades

El projecte de transició energètica Vilawatt va situar Viladecans, de nou, en el panorama internacional en ser seleccionat per rebre una subvenció de la Urban Innovative Actions (UIA), un programa de la Unió Europea per finançar projectes innovadors en entorns urbans.

 Més notícies de Viladecans

Temes:

Energia